MITÄ TEEMME | YHTEISÖLLINEN DDOS-TESTAUS

Palvelunestohyökkäykset ovat viime aikoina nousseet monenlaisten organisaatioiden riskilistalla korkeammalle. Palvelunestohyökkäyksiin on ehkä varauduttu, mutta DDoS-hyökkäykseen varautumista ei ole harjoiteltu, ei prosessi- eikä teknisestä näkökulmasta. Asiakkaana palveluita saatetaan haluta testata esim. SLA:n toimivuuden näkökulmasta tai erilaisten laitekonfiguraatioiden näkökulmasta.

DDoS-testaaminen soveltuu tehtäväksi yhteisöllisellä panostuksella mutta se on myös oiva keino yhdistää yhteisöllinen ja ammattimainen testaaminen. DDoS-testaaminen on luonteeltaan aina ns. private bug bounty - vain erikseen mukaan kutsutuille.

Yhteisöllinen DDoS-testaus Hackrfin avulla

Hallittua ja laadukasta DDoS-testausta: koordinoitu ja suunniteltu kokonaisuus, tunnistetut testaajat, etukäteen sovitut pelisäännöt kaikkien osapuolten turvaksi, monipuoliset ja innovatiiviset testausmenetelmät. Yhteisöllinen DDoS-testaus yhdistettynä ammattimaiseen testaamiseen Hackrfin johdolla ja ohjaamana tarjoaa luovan sekoituksen erilaista testaamista sekä sopivan määrän satunnaisuutta.

Yhdistävä tekijä

Maailmalla jo suosittu, nykyaikainen lähestymistapamme kyberturvallisuuden parantamiseksi on tuoda yksittäisistä ja itsenäisistä tietoturvatestaajista koostuva hakkerijoukko sekä nykyaikaiseen ajattalutapaan kykenevät ja tietoturvansa vakavasti ottavat organisaatiot yhteen - sekä tuoda molempien tarjoamat mahdollisuudet toistensa hyödynnettäviksi. Hackrfi hyödyntää tätä samaa idelogiaa tavallisten bug bountyjen eli verkko-/mobiilisovellusten ja -palveluiden tietoturvatestaamisen lisäksi yhteisöllisessä DDoS-testauksessa.

Organisaatiot

Hyödynnä hakkeriyhteistön tietotaitoa - suojaa päivittäistä toimintaasi kehittämällä ympäristösi kypsyyttä, parantamalla suojaustasoa ja hallitsemalla haavoittuvuuksia. Haavoittuvuuspalkinto-ohjelman avulla maksat vain todellisista tuloksista.

Liity »

Hakkerit

Hakkereille yhteisöllinen DDoS-testaus tarjoaa mahdollisuuden laillisesti kokeilla sellaisia asioita joita ei muuten voisi kokeilla lain tällä puolen. Lain tämä puoli tietenkin tarkoittaa, että kaikenlaiset laittomat bottiverkot ovat testeissä täysin kiellettyjä.

Liity »

Haluatko tietoturvatestaajaksi?

Luo tunnus raportointiportaaliimme, sieltä pystyt tekemään raportteja avoimiin ohjelmiin.