MITEN TEEMME

Ei pelkkä haavoittuvuuspalkinto-ohjelmien julkaisualusta tai itsepalvelua. Hackrfi tarjoaa seuraavan sukupolven tietoturvatestausta kokonaispalveluna, johon kuuluu mm. palvelualustan lisäksi ohjelman markkinointi tietoturvatestaajille, räätälöidyt laki- ja yksityisyydensuojavaatimusten mukaiset säännöt, asiantuntijatuki löydösten validointiin, jolloin säästyt turhalta karsimistyöltä, yhteyspisteenä toimiminen molempiin suuntiin sekä neuvonta palkkionmaksuun liittyvissä asioissa. Hackrfin avulla saat haavoittuvuuspalkinto-ohjelman avaimet käteen -periaatteella ja käännämme jopa puolestasi avainta - niin helppoa se on.

Ohjelman kohteen määrittely

On tärkeää asettaa selkeät rajat haavoittuvuuspalkinto-ohjelman kohteelle; mitä testataan ja kuinka kauan. Hackrfi tuo räätälöidyt Suomen lakien ja yksityisyydensuojan mukaiset säännöt ohjelmalle. Ohjelman kohde tulee kirjata jokaiselle haavoittuvuuspalkinto-ohjelmalle selkeästi, jotta testaajille ei jää epäselvyyksiä ja ettei organisaatiossanne tule yllättäviä tilanteita epäselvistä tulkinnoista.

"Paikoillanne. Valmiit. HEP!"

Hackrfin avulla saat heti laajan hakkeriyhteisön mukaan ohjelmaan lukuisilla eri kyvykkyksillä. Käytä haavoittuvuuspalkinto-ohjelmaa Hackrfi -palvelun avulla jatkuvaan tietoturvatestaamiseen tai lyhyempikestoisena perinteisen penetraatiotestauksen korvikkeena. Molemmat ovat yhtä hyviä vaihtoehtoja - vain tilanne ja tarve määrittää oikean tavan!

Tiedosta ja korjaa löydökset

Ohjelman alettua löydöksiä tulee varmasti! Hackrfi auttaa löydösten ensivalidoinnissa ja toimittaa validit jatkoarviointiin asiakkaalle. On tärkeää tehdä havainnoille korjaustoimenpiteet kriittisyysluokkien puitteissa sekä ympäristön mahdollistamissa aikarajoissa. Korjaamattomien havaintojen julkaisukielto sitoo kaikkia ohjelman osapuolia - tämä on ehdotonta!

Helposti hallittava ja laadukas ohjelma

Kaikki kommunikaatio hakkeriyhteisön ja asiakasorganisaation välillä tapahtuu Hackrfin kautta, joten asiantuntijamme ovat apuna molempiin suuntiin. Seuraamme ohjelmassa mainittuja vasteaikoja ja huolehdimme ilmoitusten tapahtumaseurannasta. Näin varmistamme ohjelman helppoden ja hallinnoimme sen laatua.

Palkitse sen ansaitsevat

Maksa tuloksista, älä työmäärästä! Hackrfi haavoittuvuuspalkinto-ohjelmaan sisältyy suositus ohjelman ja organisaation kokoon nähden sopivasta palkkiohinnastosta. Palkkiot motivoivat hakkeriyhteisöä tekemään kaikkensa teidän tietoturvallisuuden tasoa parantaakseen! Hackrfi antaa myös lakien mukaiset suositukset palkkion maksuun liittyvistä asioista molemmille osapuolille sekä toimii kommunikaatiopisteenä loppuun asti.

Haluatko tietoturvatestaajaksi?

Luo tunnus raportointiportaaliimme, sieltä pystyt tekemään raportteja avoimiin ohjelmiin.